Scenă şi ring

Fiecare eveniment are nevoie de un moment la înălțime, de aceea scena noastră este potrivită atât pentru concerte, cât și pentru prezentări de modă, decernare de premii și training-uri.

Pentru evenimente cu program artistic complex, scena poate fi poziționată lângă scări, astfel încât protagoniștii să poată urca direct în cele două camere backstage pentru a-și schimba costumele.

Ringul de dans poate fi configurat după preferinţe şi niciun invitat nu va pierde niciun moment din programul artistic, pentru că am conceput un spaţiu deschis, fără stâlpi care să obtureze vederea către scenă.

Sala este dotată cu o pardoseală specială, ce reflectă lumina şi accentele de culoare pe care vei să le foloseşti în tematica petrecerii tale. În plus, se păstrează intactă, nu se pătează și arată impecabil la fiecare eveniment.

Echipamentele audio high definition asigură claritatea sunetelor, iar sistemul de lumini de show cu lasere moving head de ultimă generație amplifică atmosfera unui spectacol sau concert.

Primul dans în calitate de soţ şi soţie? Sistemele de lumini asigură o lumină caldă, perfectă pentru imortalizarea celor mai importante și emoționante momente.