Lounge şi photo corner

Alege TERRA EVENTS HALL  şi ai la dispoziţie două zone dedicate activităţilor speciale din programul evenimentului tău.

Zona lounge

Zona VIP are o suprafaţă de 100 mp, are o vedere panoramică asupra sălii și poate acomoda un cognac bar pentru un plus de rafinament dat evenimentului. Pentru evenimentele cu program artistic, spaţiul poate fi transformat într-o zonă de relaxare atât de necesară înainte și după un performance.

Pentru că știm că ai nevoie și de relaxare, poți opta pentru cele două camere ce dispun fiecare de  televizor, canapea, stander pentru hainele de ceremonie, aer condiționat, wi-fi și minibar.

Pentru evenimentele corporate, cele două camere se pot transforma cu uşurinţă în birouri, în care speakerii își pot pregăti discursul. Acestea pot fi echipate, la cerere, cu birou, scaune, telefon fix și imprimantă.

Dacă organizezi un eveniment cu program artistic complex, scena poate fi poziționată lângă scări, astfel încât protagoniștii să folosi cele două camere ca backstage pentru a-și schimba costumele şi pregăti următoarea intrare.

Photo Corner

Pentru a imortaliza cele mai importante momente ale evenimentului, vă punem la dispoziție două zone ce pot fi utilizate ca photo corner. Un photo corner interior, personalizabil în funcție de tematică folosind print-uri și mash-uri cu logo-urile sponsorilor evenimentului pe o suprafaţă de 16 mp.